<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d5104758477205400802\x26blogName\x3dMy+Little+Diary\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://littlekawaiiprincess.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://littlekawaiiprincess.blogspot.com/\x26vt\x3d-6616112147288069628', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
profile journal buddyz credits
Disclaimer



Pada suatu hari

Recent Posts
GA PERTAMA AMIR KHALIS
GA Mac 2014 by Emas Putih
GIVEAWAY DOODLE+VECTOR BY PUTERI ICHIGO
Giveaway 2014 by Syira Lokman
Pencarian Bloglist Bulan March
Gadget follower mana?
Cemburu!
Cantik tak?
Penat!
New!


Date back by month
January 2014
February 2014
March 2014


Si cantik/ Si Kacak



Chot-chet



Tabung Masa Depan

Thursday, 20 February 2014 @ 10:53
`
Pencarian Bloglist Bulan March

Assalamualaikum .
Apa Khabar !


Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist  bagi setiap bulan . 
Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.
1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .
Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .


0 Comment(s)



Tuesday, 18 February 2014 @ 08:35
`
Gadget follower mana?

Assalamualaikum
' Hoi cik kak, mane gadget follower kau? '
Hehehe

Maaf ye semua. 
Actually Miza guna blogskin.
Then, bila nak pasang gadget follower tak boleh pulak.
So, untuk puaskan hati RATU, terpaksalah Miza tukar ke wajah lama kejap.

Yang masuk GA tu.
Silalah follow kembali.
Takut si RATU yang macam harimau tu marah.
:P

Sekian, terima kasih.



0 Comment(s)



Monday, 17 February 2014 @ 12:40
`
Cemburu!

Hai.
Malam-malam ni tiba-tiba rasa nak updated blog pulak.
Tengok tajuk tu.
Ni tak ade kena-mengena dengan kekasih atau yang seangkatan dengannya.
Kenapa cemburu?
Miza cemburu tengok kawan-kawan Miza post gambar kt FB then caption

*Bersama dorm mate aku*
*Ni muka kawan baru*

Arghh..
Bestnya dah sambung study sebelum result SPM keluar.
Miza pun nak jugak macam tu.
Terperuk je kat rumah.
Bosan sangat.

Harap-harap Miza dapat sambung belajar kat tempat yang best
dan
dapat kawan yang okay.

Amin..


1 Comment(s)



Wednesday, 12 February 2014 @ 13:39
`
Cantik tak?

Actually, miza habiskan masa tidur miza dengan renew blog ni.
Nak bagi nampak comel sikit.
HEHE
miza ambik masa dalam 6jam jugak nak siapkan.
Finally, okaylah.
Takde lah hodosss sangat. :P

Okay,time to go bed before azan subuh berkumandang.
GOOD MORNING :D


0 Comment(s)